|
|
Lån  


 

Gode råd om indretning

Tilværelsen bliver mere og mere stresset. Derfor er det vigtigt at have ro i boligen. Her er nogle råd til at få det.

1. Få tingene op fra gulvet
Få tingene op fra gulvet og hængt op på væggen. Det giver mere visuelt plads og får et lille rum mindre til at virke mindre klaustrofobisk. Samtidig giver det mulighed for at få en robotstøvsuger til at støvsuger, så du har mere tid til at slappe af.

2. Få nogle rolige flader
Det behøver ikke være hvidt det hele, men brug primært rolige og lyse farver.

3. Ikke rod på hylder og andet
Lad ikke en masse ting stå og rode på hylder og andet. Få tingene ned i kasser, eller skabe der kan lukkes.

4. Ikke for mange ting og møbler
Prop ikke for mange møbler ind i små rum. Mange glemmer at fjerne de gamle ting, når der kommer nye ting i rummet. Lav et check en gang i mellem. Bruger du alle de ting du har stående?. Har de en funktion, eller står de bare og fylder. Fjern så mange ting som muligt. Det giver ro, og gør det samtidig meget nemmere at gøre rent.

5. Ned med kunstværkerne
Lad være med at placere malerier og andre kunstværker for højt oppe. De skal helst hænge eller stå i øjenhøjde for en almindelig voksen person.

6. Match størrelsen på væggen
Tænk på harmonien når et billede hænges op. Hvis væggen er for stor, vil billedet skabe en frimærke-effekt.


Information på sider:

Lejebolig - Skabe - Køkken - Ejerlejlighed - Andelsbolig - Bredbånd - Gadget - Netbutikker - Villa - Blade - Elektronik & EDB - V&lig;rktøj - Typehus - Sommerhus - Møbler - Parcelhus - Blomster & Planter - Lamper - Badev&lig;relse - Boligsgning - HiFi - R&lig;kkehus - Landsted - Boligsøg - Lejlighed - Design - Liebhaveri - Du er her: Boligbutik - Boligbutik -